imagejpeg_1
imagejpeg_1

press to zoom
20211220_1134021
20211220_1134021

press to zoom
IMG_7195
IMG_7195

press to zoom
imagejpeg_1
imagejpeg_1

press to zoom
1/4
Janney-Marshall
Warehouse

A renovated 2,100 square foot warehouse adaptive reuse project.  It is the conversion of a coffee warehouse constructed in the mid 1800's to apartments.  The first floor is business and residential and floors two and three are residential. Check out this VIDEO TOUR of the renovated Janney-Marshall Warehouse.  

  • Coordinated exposed duct work routing with architectural features.  Also routed ductwork with truss direction where possible to maximize head heights

  • Located new plumbing and electrical within new constructed walls to minimize visibility

  • Utilized conduit for exposed circuiting where required on existing walls to remain

What

Adaptive Reuse Project

Where

Fredericksburg, VA

When

2020